Loading...

Sport

Shop Banner

Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

View :
  • CFMOTO Motocykle

    CFMOTO 450MT-R/RX PRIPRAVUJEME!

    6 499 
    Cesta alebo cieľ

    Šťastie, radosť, vzrušenie, strach, prekvapenie, sebadôvera, inšpirácia… Jazda na motocykli vyvoláva emócie a pocity. Každý jazdec hľadá a cíti niečo trochu iné. Pre niekoho je motocykel len dopravným prostriedkom, pre iného relaxom, odklonom od reality všedných dní a spôsobom, ako si vyčistiť hlavu.
    Práve takým môže byť motocykel 450MT. Dokáže vás dopraviť do cieľa bez ohľadu na to, aká je to cesta. A môže vás dopraviť do cieľa, aj keď cieľ nie je dôležitý, ale cesta je dôvodom, prečo idete. Nemá ostrosť superauta, nemá extrémnosť terénneho špeciálu. Má však jednoduchosť a nadšenie, s ktorým prináša emócie a neobmedzuje jazdca v tom, kde chce zažiť a hľadať emócie. Cesta alebo cieľ ? Je to na vás.

  • AKCIE

    CFMOTO 450SR

    6 249  5 949 
    Dotyk veľkého sveta

    FEM analýza, aerodynamický tunel, magnézium, výrazy spojené so superšportovými motocyklami teraz dostupné v kategórii A2. Hmotnosť a ovládateľnosť tristoviek v ergonómii a dizajne najvyššej ligy a na maximálnej možnej hranici obmedzenia triedy. 450SR prináša maximum možného pre každý deň.

  • AKCIE

    CFMOTO 450NK

    5 699  5 399 
    Emócie v meste i mimo neho

    Intuitívna ovládateľnosť s excelentným pomerom hmotnosti a výkonu. Najdôležitejšími bodmi pri vývoji stroja bolo čo najlepšie uloženie motora pre optimálnu centralizáciu hmoty stroja a jazdecká pozícia s kompromisom medzi športovou pozíciou a pohodlím. Dizajn je možné jednoznačne identifikovať s konceptom CFMOTO NK-C22. Aerodynamika motocykla bola upravená pre väčšiu efektivitu, kde predný blatník a bočné kapoty zaisťujú čo najlepšie obtekanie prúdiacej vzduchu okolo stroja a vysokú účinnosť chladiacej sústavy.
    To všetko je CFMOTO 450NK. A oveľa viac. Nekonečne mnoho individuálnych zážitkov, ktoré jazda na motocykli ponúka.

  • AKCIE

    CFMOTO 300SR

    4 199  3 869 
    Inkognito

    300SR obyčajnému pozorovateľovi ukrýva svoje pravé ja. Tomu, kto sadne za riadidlá ukazuje veľkú dávku čistej jazdeckej zábavy, vďaka nízkej hmotnosti, podvozku, točivému motoru a športovej ergonómii. To, že športové nemusí znamenať nepohodlný, zistí jazdec pri celodennej jazde. Priateľská motorka, ktorá neprekvapí začiatočníka a prekvapí skúseného jazdca.

Používame cookies, aby sme zlepšili vaše prostredie na našej webovej stránke. Prehliadaním tejto webovej stránky súhlasíte s naším používaním súborov cookie.
Product added!
The product is already in the wishlist!

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart